“Plug-in-hybrider gør meget mere end bare at forhindre skat”

Der er to unikke lejre, når det vedrører plug-in hybrider. Nogle angiver, at de er et vigtigt springbræt ind i verden af ​​fuld elektrificering – såvel som statistikker viser, at størstedelen af ​​PHEV -købere fortsætter med at købe en helt elektrisk køretøj anden gang.
Så er der dem, der tror, ​​at de er de værste af begge verdener, med et lille batteri, der indikerer, at de ikke går langt på elektrisk kraft alene, sikkerhedskopieret af en ineffektiv indvendig forbrændingsmotor, der skal trække rundt om tunge batterier, når de har Kør tør for opladning.

Bedste plug-in hybrider 2022

For rekorden er jeg fast i den tidligere kategori, så længe PHEV bruges rigtigt. såvel som antydningen er i navnet – de skal tilsluttes!
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Virksomhedskøretøjsskatteincitamenter har gjort dem ekstremt populære, men alligevel forstår vi masser af flåder, der har set et stort løft i brændstofomkostninger, da enkeltpersoner har taget skattemæssige pauser, men ikke tilsluttet deres PHEV’er. Såvel som ja, det er når Plug-in-hybrider er på deres mindst effektive såvel som de mega-miles pr. Gallon såvel som super-low CO2-erklæringer kunne ikke være derudover fra sandheden.
I det mindste bruger den aktuelle race af PHEV’er dog langt meget mere brugbart rækkevidde. De aktuelle plug-in-hybrider fra Jaguar Land Rover-løfter 41 miles med kun elektrisk løb. Ud over min erfaring med Mercedes ‘nye, bekræftede en 250 E for nylig sin forsikringskrav på 44 miles af altelektrisk løb var ganske meget område på.
Det antager, at du har et sted nyttigt at tilslutte – selvom du ikke har en indkørsel, stiger antallet af offentlige opladere hurtigt. Hvis du håndterer for at tilslutte regelmæssigt – såvel som med den typiske hverdagslige kilometertal er i tyverne – ser du din brændstofudgift minimeres hurtigt. Ud over disse skatteincitamenter til forretningskøretøjer er stadig derude.
En anden ting at bemærke: Ja, disse PHEV’er er også dejlige at køre – ligesom en masse EV’er. Ingen tvivl om nogle bliver udråbt som præstationsvalg, der sætter et smil på dit ansigt.
Er du enig med Steve? Tror du, at plug-in-hybrider er en god ting? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *