90 procent af Aston Martins, der skal elektrificeres i 2030 med fuld EV Planned

Aston Martin har detaljerede planer om at elektrificere 90 procent af sin line-up i 2030, med plug-in hybrid og fuldt elektriske modeller der kommer i næste par år.
Aston Martin -administrerende direktør Tobias Moers sagde, at Aston Martin vil lancere sin første fuldt elektriske bil med omkring 2025.

Jaguar J-Pace Large Electric SUV er sandsynligvis økset som en del af den nye strategi

”Electric Drive er en del af vores rejse og vores produktplan for fremtiden. Vi må opnå noget i midten af ​​årtiet – det er ballparken. Det er perioden, og jeg synes, det er vigtigt.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

”Vi har genoprettet teknik i virksomheden på et andet niveau, og vi har mange muligheder i tankerne. Vi må endelig gøre det, vi må endelig stille det op, men vi har en klar ambition for 2030. ”
Virksomhedens DBX SUV vil starte denne ændring som en del af Astons ‘Project Horizon’ forbedringsserviceplan og vil blive lanceret “før 2024”, ifølge Moers, mens mærkets midtmotor Valhalla SuperCar’s drivlinje er under revision.
Sidste år styrkede Aston Martin sit forhold til Mercedes, da det tyske brand hævede sin andel i den luksuriøse britiske bilproducent til 20 procent, hvilket gav Aston adgang til Mercedes ‘elektriske bilteknologi inklusive næste generations elektriske motorer og batteriteknologi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *