Blacklane tager en stor andel i Jaguar Land Rover’s Havn Ride Heling Service

Chauffeur Company, Blacklane, har erhvervet en majoritetsandel i Havn-Jaguar Land Rover’s London-baserede premium ride-hailing-service.
Som en del af aftalen har Blacklane tilføjet den ren-elektriske Jaguar I-Pace til sin liste, der udgør en del af virksomhedens bredere plan for at gøre sin forretning grønnere. Blacklane er allerede begyndt at elektrificere sin globale flåde – og firmaet har modregnet sine kulstofemissioner siden 2017, hvilket er en første for sektoren.

Top 10 bedste familiebiler til at købe 2022

Havn blev lanceret i 2019 af Jaguar Land Rover’s nye Mobility Services -arm, Inmotion. Venture Capital Project var designet til at være et springbræt til innovative nye tjenester, der bruger autonome, elektrificerede og tilsluttede køretøjsteknologi.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Havn fungerer meget som en premium version af Uber. Kunder booker en tur ved hjælp af en dedikeret smartphone-app, men i stedet for at blive færget til deres destination i en Toyota Prius eller Skoda Octavia, er de kørt i en Jaguar I-Pace.
Kunder kan endda skræddersy deres oplevelse i henhold til deres præferencer og vælge deres foretrukne type musik til rejsen såvel som temperaturen på kabinen og niveauet for interaktion, de gerne vil have fra føreren.
Lars Klawitter, administrerende direktør for Studio 107, Inmotion, sagde: ”Dette er et partnerskab mellem virksomheder, der tror på at være først. Havn var Londons første all-elektriske chaufførtjeneste med den første fuldt elektriske verdens bil i året 2019, prisvindende Jaguar I-Pace, mens Blacklane har introduceret det første carbon-offset-program i branchen. ”
Passer ride-hailing og bildeling med din livsstil? Læs vores ultimative guide til branchen her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *