Mercedes C-klasse tilbagekaldelse af styringsspørgsmålet

Mercedes annoncerede i dag en overalt i verdens tilbagekaldelse af sin nyligt introducerede Mercedes C-klasse, efter at et problem med styresystemet blev fremhævet i europæiske fabrikker.
VOSA (Automobile såvel som Operatør Services Agency) har verificeret den britiske tilbagekaldelse på sin hjemmeside. Det viser, at 8.145 c-klasse biler påvirkes i dette land, såvel som disse er modeller, der er bygget mellem den 17. januar såvel som den 22. september 2014.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det siger ligeledes, at problemet er rattesøjlekoblingslåsen, som muligvis ikke er installeret korrekt. Dette ville normalt endte med at blive tydeligt ved hjælp af en støj i styringen. I ekstreme situationer kan kontrol over bilens styring imidlertid blive påvirket.
Mercedes understreger imidlertid, at det rent er en forsigtighedsbestemmelse på virksomhedens vegne. Forhandlere vil liae med ejere for at få arbejdet udført så hurtigt som muligt, såvel som selve inspekten vil tage ca. 30 minutter. Det siger ligeledes, at bilerne er risikofri at køre op indtil da.
Virksomheden har allerede husket 28.000 eksempler på C-klassen i Tyskland samt 10.500 i USA. Det antages, at spørgsmålet kun stammer fra europæiske fabrikker, hovedsageligt i selve Tyskland. Mercedes specificerede, at problemet er blevet helt rettet på biler, der blev solgt fra den 22. september og fremover.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *