Regeringens backtracks om vejafgiftspolitik

Regeringen er gået tilbage på sit løfte om ikke at indføre vejafgift på eksisterende veje med forslag om at begynde at opkræve til brug af A14 i Cambridgeshire.
I henhold til planerne skal bilisterne betale for at bruge en 20-mils strækning for at hjælpe med at fodre regningen til en opgraderingspakke. Men trinnet er kontroversielt, da David Cameron tidligere havde lovet ikke at opkræve for eksisterende veje.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Tilbage i marts annoncerede premierministeren, at regeringen var ivrig efter at tiltrække udenlandske investeringer for at skabe meget mere privat finansierede ruter som M6 -vejafgiften. Udenlandske virksomheder ville stille kontanterne til at bygge og vedligeholde nye veje, og til gengæld kunne de opkræve bilister for brug af dem.
Men Cameron var ivrig efter angst for, at han ikke forsøgte at skubbe igennem privatisering af Storbritanniens motorveje ‘gennem bagdøren.’ På det tidspunkt sagde han: “Road -vejafgift er en mulighed, men vi overvejer kun dette for nye, ikke eksisterende, kapacitet . ”
Meddelelsen om planer om at opkræve for A14 ser ud til at markere en vending af politikken. Department for Carry har nu sagt, at hele strækninger af eksisterende veje, der er blevet “forbedret”, kan tolles, snarere end blot yderligere baner oprettet som en del af opgraderinger.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *