Ny Mercedes-AMG GLC 63: Coupe-variant fanget på Cam

, hver gang en ny Mercedes-bil lanceres, er det normalt en sikker indsats, at en hardcore AMG-version er lige rundt om hjørnet, og GLC SUV er ikke anderledes. Vi har haft en opvarmning med den V6-motoriske Mercedes-AMG GLC 43, men GLC 63 fuldt ud skal frigives i 2017 i både almindelige SUV og Coupe bodystyle.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Vores spionbilleder viser en modificeret GLC -testmule med et bredere spor, chunky front kofanger og større luftindtag. Meget mere berømte quad-udstødninger bagpå er også en fortællende gave, at dette er AMGs version af den mellemstore SUV, der sigter mod beat BMWs ‘M’ Division og Audis RS Division-rivaler til markedet.
• Bedste SUV’er til salg 2017
I betragtning af at GLC sidder på den samme platform som C-klasse salon og ejendom, er det en sikker indsats, at vi ser 4,0-liters dobbelt-turbo V8 fra C63, der er kilet under motorhjelmen. Det producerer 503bhp og en fuld 700Nm drejningsmoment i rækkevidde -form – langt meget mere end GLC 43’s 362bhp og 520nm.
Som sådan kan dette være en familie SUV, der kan styre 0-62 km / h på under 4,5 sekunder. Fire-hjulstræk vil sandsynligvis også være konventionel tilpasning til at hjælpe med at regere ind alt det raseri-som det er i den større GLE 63. Forvent, at chassiset også får en omfattende AMG-revision, hvilket gør suspensionen stivere og meget mere Modstandsdygtig over for rulle end GLC 43.
Der er ikke frigivet nogen detaljer om, hvornår vi ser GLC 63 uden forklædning, skønt en afsløring i første halvdel af 2017 sandsynligvis er, før bilen sælges i slutningen af ​​året.
Ny Mercedes AMG GLC 63 Coupe Spied Testing også
15

Uger efter vores første kig på den kommende Hot Mercedes SUV er der kommet meget flere billeder af GLC 63, denne gang har en coupé -bodystyle.
• Mercedes GLC Coupe Review
Ved siden af ​​den SUV -kropsglc 63 vil en glattere coupe -variant fremstå med at prale af den samme motorteknologi og bredere spor. Maskeringen foran på bilen antyder, at det indtil det får den nye, meget mere muskuløse forreste forklæde med større luftindtag.
Priserne starter lidt højere end GLC 63 i sin almindelige kropsstil, og det skal også ankomme i Storbritannien på et tidspunkt i år.

Hvad synes du om Mercedes-AMG GLC 63? Sig din mening i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *