Planlæg om at basere køretøjsforsikringsomkostninger på Facebook -artikler rammer klipperne

planer om at analysere sociale netværksartikler på Facebook for at hjælpe med at indstille køretøjsforsikringspræmier fra forsikringsselskabets admiralforsikringsdækning er blevet blokeret af det sociale netværkswebsted.
Denne uge skulle Admiral introducere en ny tjeneste kaldet FirstCarquote, som ville gøre det muligt for forsikringsselskabet at analysere Facebook-konti for førstegangskøretøjsejere samt bestemme karaktertræk, der er knyttet til risikofri kørsel. Ordningen, der blev angivet at være frivillig til indikation af, ville have brugt diskonteringspriser til bilister, der blev anset for ansvarlige af Admirals interne algoritme.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Men Facebook overvejer, at det blokerede bestræbelserne på at introducere tjenesten på grundlag af, at den krænker brugernes privatliv. Den sagde: “Beskyttelse af folks privatliv på Facebook er af største værdi for os. Vi har fjernet retningslinjer, der stopper oplysninger, der erhverves fra Facebook, fra at blive brugt til at træffe beslutninger om støtteberettigelse.”
• Billigste køretøjer til at sikre 2016
Ifølge Admiral ville individer, der blev tilmeldt FirstCarquote, have deres indlæg, ikke fotos, analyseret på Facebook af forsikringsselskabet såvel som ansvarlige træk som at bruge kalenderapps til at indstille bestemte tider såvel som placeringer for at tilfredsstille venner såvel som husholdningen ville blive belønnet med lavere præmier. Admiral estimerede førstegangskøretøjsejere, der betaler på typiske £ 2.106 for køretøjsforsikring, sparer muligvis så meget som 15 procent på deres præmier ved hjælp af FirstCarquote.
Facebook erklærede imidlertid, at det vil gøre det muligt for folk at bruge deres konti til at logge ind på admiral -appen til verifikationsformål, men ikke gøre det muligt for folk vil blive brugt til at få adgang til deres berettigelse. ”
Dan Mines, leder af FirstCarquote, insisterede på, at den nye plan ikke er en invasion af personlige data: ”Det er usædvanligt gennemsigtigt. Hvis du ikke ønsker at bruge det i et tilbud, behøver du ikke. ”
• Typiske præmier til dækning af køretøjer til at passere £ 700 i år
Miner tilføjede: ”Folk deler deres sociale data med tredje festligheder hver dag uden nogen form for monetær fordel for sig selv. FirstCarquote beder enkeltpersoner om kun at dele deres data, når de såvel som bruger dem en klar, konkret monetær fordel til gengæld. ”

”Jeg tror, ​​at fremtiden er ukendt. Vi forstår ikke, om folk er parate til at dele deres data. Hvis vi opdager, at folk ikke deler deres data, får vi aldrig nogensinde tænke over det [Expanding FirstQuote]. ”
Ville du lade dit forsikringsselskab analysere din Facebook -profil for en potentielt lavere præmie? Fortæl os i kommentarerne nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *