”På trods af at han er overhalet af Indonesien, forbliver Det Forenede Kongerige i top 15 af globale bilproducenter”

i bilproduktionsbetingelser, 2021 var året for den dristige overhaling. Indien og Sydkorea steg forbi Tyskland. Indonesien gjorde det samme med Storbritannien. Og stilen fortsatte med undervurderet Spanien, der gjorde det utænkelige ved at overhale en overdreven USA, der brugte til at være verdens nr. 1 bilproducent-men nu har gjort det muligt for sig at falde til ottende plads. Av. Det behov for at skade.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Der er ingen tvivl om, at af de store spillere, Tyskland, Amerika, Mexico og Canada var blandt de store tabere i 2021 sammenlignet med 2020, da alle fire oplevede store reducerer output.

‘UK -bilproduktion er blevet fuldstændigt skåret med 50% på kun fem år’

Men på samme tid fordoblede de hurtigt nye producenter som Argentina og Pakistan begge deres bilproduktion år for år. Det ser ud til, at disse to usandsynlige lande ikke blev ramt af det samme niveau af chipmangel, covidkomplikationer og mangel på selvtillid, der lammede andre ‘bedre og stærkere’ bilnationer sidste år. Interessant, det.
Tættere på hjemmet er Østrig, Finland og Portugal op, mens Tyskland, Holland og Slovenien ikke kun er på tilbagegang, de er dybt nede. Og midt i alt dette er Storbritannien, hvis output dyppede-med omkring syv procent-i 2021 mod 2020. Men på trods af at være overhalet i bilproduktionsliga-bordet sidste år af Indonesien (hvordan i helvede tillod vi det For at ske?) Vi forbliver i top 15 af globale producenter med 900.000 køretøjer oprettet i 2021, så for den lille nåde skal vi være taknemmelige.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *