”BBC foreslog, at køretøjet er den vigtigste kilde til luftforurening. Det er ikke ”

En af de lavere forståede Monty Python -værker fra halvfjerdserne var en skitse med en palæontolog – Miss Anne Elk (John Cleese in Drag) – med en hård tid til at afsløre hende/hans“ nye ” teori. Det gik: “Alle brontosaurus er tynde i den ene ende, meget, meget tykkere i midten, såvel som derefter tynd igen i den yderste ende.”
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Vinden foran næsten et halvt århundrede, og baseret på hvad der findes i en “undersøgelse”, der netop er frigivet af kloge mennesker på et nationalt universitet, rapporterer New Scientist: ”Med kun få biler flyder webtrafik glat. Når også mange køretøjer vises, tilstopper webtrafikken. ”
Ligesom den latterlige Anne Elk, plus dem, der utilsigtet er sjove uni-chaps, er jeg glad for at specificere den blødning, der også – Triggere af luftforurening.
• Regeringen løfter ‘at gøre mere’ for at tilfredsstille målet fra 2040 køretøjsemissioner
Ja, det er et ekstremt vigtigt emne, som BBC skal dække. Dog nøjagtigt hvordan er det så hurtigt at bedømme biler, når vi taler om den dårlige høje kvalitet af den luft, vi indånder?
For et par dage siden rapporterede en national Beeb -udsendelse, at domstolene netop har besluttet, at regeringen skal rydde op. fair nok.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *