New Ariel Atom 4 Track Car afsløret med 320bhp

Ariel har afsløret et helt nyt atom for 2018, hvor det lille britiske firma’s seneste ultra-lette sportsbil fik magt fra den seneste Honda Civic Type R.
Atom 4 ankommer 19 år efter debut af det originale atom, og selvom det grundlæggende princip forbliver stort set det samme som den originale 1999-bil- selv ned til brugen af ​​Honda Power- hævder Ariel, at det nye atom er frisk fra jorden- op, og hvert panel er nyt sammenlignet med Atom 3.5.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste præstationsbiler til salg 2018
Bilens karakteristiske rørformede chassis er nyt, og de vigtigste diagonale rør er af en større diameter end før. Som sådan hævder Ariel en stigning på 15 procent i stivhed. Ariel siger også, at det nye chassis muliggør mere indvendig plads og benrum end tidligere, med yderligere 50 mm kabinelængde og 20 mm bredde. Sæderne kan justeres individuelt for første gang nogensinde.
16

Karrosseriet er en forfining af varemærkeatomformen med vægt på forbedret aerodynamisk ydeevne. Ariel hævder, at træk er reduceret i tandem med en stigning i downforce, med lufthastigheden, der flyder til radiatoren, øgede intercooler og indtag også. Den mest bemærkelsesværdige designændring er fjernelse af den centrale rullebøjle, som nu er integreret i det store luftindtag. Der er også en frisk næsekegle, en ny motorafdækning og en finjusteret aero -skærm, der spænder over bredden af ​​instrumentbrættet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *