Ny 2023 Hyundai Ioniq 5 N for at tilbyde ægte Hot Hatch Aggression

Hyundai er indstillet til at omfavne en meget mere aggressiv chassis -teknik med sin kommende ioniq 5 N Design for at gøre det til en stor EV Hot Hatch, har Automobile Reveal lært.
Den varmere version af vores regerende biler og årets lastbil forventes at debutere i 2023, såvel som er blevet spioneret med en øget frekvens nær Hyundais testbase ved Nurburgring. Det er ofte tipset for at få nøjagtigt den samme dobbeltmotorkonfiguration som Kias nye EV6 GT, som har 577bhp.

Ny Hyundai Kona N 2021 anmeldelse

Men en seniorkilde tæt på jobbet har fortalt bilen afsløre, at selvom de to biler godt kan dele en drivlinje ud over E-GMP-platformen, er målet, at de skal være ekstremt forskellige i karakter. ”Med N kan du ikke se måske så meget ændring på magtsiden,” sagde vores insider, ”men chassiset vil være ekstremt anderledes. Med Ioniq 5 har vi arbejdet særligt vanskeligt med kropsstyring – rebound -satser såvel som så videre. ” Hyundais N-ingeniører er ligeledes angivet at eksperimentere med meget mere aggressive indstillinger for den elektroniske begrænsede glideforskel end dem, der er omfattet af KIA.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Dette ser ud til at antyde, at N -divisionen arbejder for at slippe af med Ioniq 5’s iboende EV -masse samt holde den i karakter med de originale N -modeller, i20 N såvel som i30 N, der har meget strammere kropsadministration også som højere smidighed end deres traditionelle stablemater.
Hyundai Ioniq 5 N Spy Shots
Hyundai er blevet identificeret test af den nye ioniq 5 ved en række lejligheder. Disse spionskud ser ud til at vise en mystisk ioniq 5 -prototype med bit for at adskille den fra rutinemæssige versioner af bilen. Den eneste gave er tilpasning af lette alufælge, der er skoddet med højtydende Pirelli P -nul dæk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *