Hospitaler vil se bort fra curks på deres parkeringsafgifter, statsministre

ministre har advaret om, at hospitaler vil holde sig til “to fingre op” ved de nye retningslinjer, der forsøger at stoppe ekstrem “skat på de syge” parkeringsafgifter.
Slægtninge til alvorlige syge patienter, klienter med handicap, dem med regelmæssige besøg såvel som personalearbejde skal leveres helt gratis eller billig parkeringsplads under nye afdeling for sundheds- og velvære -retningslinjer, der er udstedt til engelske hospitaler.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Anklager er for det meste blevet afskaffet helt i Skotland såvel som Wales endnu i England, 79 procent af hospitaler fortsætter med at gebyr – i nogle tilfælde så meget som £ 500 pr. Uge. Forældre med for tidlige spædbørn skal betale på typiske £ 32 pr. Uge for at parkere deres biler.
• Skatte-disks død: Hvad det betyder
Imidlertid blev ministre under et hjem med Commons -argument ikke overtalt, at hospitaler ville overholde retningslinjerne såvel som krævede, at Department of Health and Wellness skulle have en “plan B” på placering, der skulle ske.
Birkenhead -parlamentsmedlem Frank Field sagde: “Vi forstår fra vores regionale områder, at nogle medicinske facilitetstruster omhyggeligt vil sætte to fingre lige så meget som hvad Secretary of Specificer siger.
“Jeg håber ekstremt meget, at når præsten svarer, vil han oplyse, hvilken plan B er for de hospitaler, der fortsat gebyr for dem, der kræver at fortsætte med at gå til deres slægtninge på hospitalet.”
• Typisk kidbilsædet bringer meget flere bakterier end et toilet
Nogle ministre gik endnu mere såvel som krævet afskaffelse af parkeringsafgifter til medicinsk facilitet i England samt topkvalitet dem en “skat på NHS -behandling”.
Telford -parlamentsmedlem David Wright tilføjede: “Jeg mener, at parkeringspladser for medicinsk facilitet burde afskaffes. Nogle mennesker har udtrykt det spørgsmål, som folk vil oversvømme park i parkeringsområder for medicinsk facilitet.
“Billetter kan stadig blive udstedt for at garantere, at parkeringsområder er kontrolleret, men det kan være fri. Hjemmet burde skubbe regeringen såvel som oppositionen til at forpligte semester.”
Hvad tror du på parkeringspladser på køretøjer på britiske hospitaler? Fortæl os om dine synspunkter såvel som oplevelser i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *