Oversøiske superbilkøbere Bag Brexit Bargains As Pound Drops

Den dramatiske post-Brexit falder i værdien af ​​pundet mod fremmed valuta har bragt en flod af superbilkøbere fra oversøiske, ifølge den uafhængige luksusautomobilspecialist Romans International.
Den Surrey-baserede forhandler sagde, at den har set oversøiske undersøgelser stige med mere end 20 procent siden Brexit-afstemningen. Den skarpe stigning kom, da pundet faldt til en 31-årig lav mod dollaren i januar, hvilket betyder, at udenlandske købere nu får mere for deres penge.
12

Dette har set nogle af romerne mest eksklusive aktie – inklusive en Porsche 918 Spyder, McLaren P1 og Bugatti Veyron – alle ender i udlandet. Efterspørgslen er især stærk for venstre-drevne hypercars, da moms-kvalificerende modeller kan sælges uden for EU-skatten.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste Supercars 2017
”Købere af biler som dette har en tendens til at være skarpe samlere eller investorer,” sagde Paul Jaconelli, ejer af Romerne International.
12

I de senere år har der været en betydelig stigning i supercars importeret til Storbritannien, men siden Brexit er det vendt. Europæiske købere har set endnu større gevinster i deres forbrugskraft, med en euro, der køber omkring 20 procent mere i Storbritannien, end det gjorde for et år siden.
Det betyder for en Ferrari Enzo, der i øjeblikket er på romernes bøger til £ 1,35 mio., Det er en besparelse på £ 270.000 for europæiske købere-nok til at købe en Lamborghini Aventador LP700-4.
• Bedste Hypercars 2017
”Blue-Chip supercars ses som en sikker investering,” sagde Jaconelli. “Storbritannien tilbyder dem med en rabat på 20 procent – det er et uimodståeligt tilbud til mange udenlandske købere.”
Er du ked af at se nogle af Storbritanniens superbiler og hypercars forlade landet? Fortæl os nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *