Audi introducerer gratis variation forbedring for ældre E-Tron 55 Quattro Designs

Audi har introduceret en gratis softwareapplikationsopdatering til E-Tron 55 Quattro, der låser op yderligere 12,4 miles af variation fra SUV’s batteripakke. Opdateringen er især oprettet til biler og lastbiler, der er udviklet mellem september 2018 (modelår 2019) såvel som november 2019 (modelår 2020).
Softwareapplikationen ændres kan installeres hos dit regionale Audi -forhandler, såvel som virksomheden vil endda kaste en gratis sundhed og wellness -inspektion for dine biler og lastbil som en del af pakken. Audi siger, at der er 1.655 biler i Storbritannien, der er berettigede til opdateringen.

Audi E-Tron 55 Quattro: Langvarig testevaluering

Som et resultat af softwareapplikations-finjusteringen kan E-Tron 55 Quattro nu dække 276 miles på et gebyr. Opdateringen gælder kun for 55 designs med 95KWH-batteriet, såvel som ikke E-Tron 50 Quattro, der har et mindre batteri. Det tilbydes dog på E-Tron 55 Sportback-biler.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Ud over at øge E-Tron 55 Quattros maksimale rækkevidde ændrer softwareapplikationsopdateringen ligeledes metoden, som bilerne og lastbilen håndterer sine elektriske motorer. Nu, under typiske kørselsforhold, drives EV kun af bagmotoren. Den forreste motor forbliver slukket, indtil det er nødvendigt for en yderligere ydelse eller trækkraft, som bruger batteriet meget mere effektivt.
Audis revisioner gør ligeledes e-trons kølesystem lidt mere effektivt ved at minimere strømningshastigheden for væskerne i kølesystemet. Pumperne fungerer ikke så hårdt, hvilket reducerer energiforbruget derudover såvel som bidrager til det boostede interval.
Maksimale gebyrrater på 150 kW ophold som før, så når den er tilsluttet så meget som en hurtig oplader, kan bilerne og lastbilen nå 80% på kun 30 minutter. Tilsvarende tager det kun 10 minutter at tilføje 110 km (70 miles) til området.
Klik nu lige her for at inspicere vores liste over de allerbedste elektriske SUV’er, der er til salg nu …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *