McLaren 570s sporpakke udsat for 2017

frisk på hælene på den netop for nylig udsatte McLaren 570s stiludgave er en mere omfattende McLaren valgfri pakke, denne gang med sporkørsel fast i tankerne.
Track Pack på 570’erne er et valg på £ 16.500 på toppen af ​​de £ 146.150 startomkostninger for de grundlæggende 570’ere, der introducerer styling såvel som aerodynamiske justeringer sammen med nogle vægtbesparende ændringer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Finest Supercars 2016
Det omdanner ikke 570’erne til en ægte Porsche 911 GT3 RS -rival – McLaren kaster pakken til chauffører, der ønsker at glæde sig over lejlighedsvise banedage uden at gå på kompromis med såvel meget på komfort såvel som brugervenlighed.
6

Track Pack Coupe forslag til skalaerne 25 kg lettere end det grundlæggende køretøj takket være et let indvendigt bundt, der gør brugen af ​​Alcantara over læder – du vil opdage, at det forer sæderne, instrumentbrættet samt rattet. Sæderne i sig selv er nye, lettere carbon-fiber racingspande, såvel som diætplanen afrundes med et nyt sæt letvægtslegeringshjul.
Hjulene får en mørk ‘stealth’ overflade såvel som er sammen med andre sporpakke -visuelle opgraderinger, såsom udstødningerne – leverede ligeledes stealth -behandlingen – mens tagsystemet er afsluttet i Dark Palladium.
En af de fremtrædende ændringer kommer rundt på ryggen med inkluderingen af ​​en 12 mm højere bagvinge, der øger stabiliteten i hastighed. McLaren oplyser, at det skaber yderligere 29 kg downforce ved 150 km / h.
Købere får ligeledes McLarens sporetelemetri -system – den nøjagtige samme konfiguration, der blev opdaget på P1 såvel som 675LT. På sporet tilbyder det ægte tidsinfo om skødetider, industriopdelinger såvel som sammenligninger mellem drivere, mens det indsamler data til analyse efter drevet.
Track Pack -køretøjet får ikke nogen form for opgradering af ydelser under motorhjelmen. Den bruger nøjagtigt de samme 562bhp dobbelt-turboladede 3,8-liters V8 som den grundlæggende bil, så af såvel som store ydelsesfigurer er nøjagtigt det samme på papiret. 3,2 sekunders 0-62 mph tid såvel som 204 mph tophastigheder forbliver den samme, men det er nu en tiendedel af en anden hurtigere til 124 km / h, der styrer sprinten 9,4 sekunder.
Bestil bøger til 570’erne med banepakken er åben nu med leveringer, der begynder tidligt næste år. Alt i alt udgiften til £ 162.650.

Vil banepakken være yderligere værd £ 16.500? Lad os forstå dine tanker …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *