Middag på mandage er mest fremtrædende tid til at købe en biler og lastbil

Den mest fremtrædende tid til at købe en biler og lastbil på Internettet er mellem sent morgen såvel som tidlig eftermiddag på en mandag, ifølge nye data.
Analytikere fra BuyAccar – en på internetmotorforhandleren samt søskens titel af Auto Reveal – har fundet ud af, at siden Coronavirus ramte Storbritannien, er spidsbelastningen for klienterne at klikke på købsknappen flyttet fra kl. 17 samt kl. 18 til mellem 11:00 såvel som 15:00.

Bedste biler og lastbilforhandlere 2021

Den mest sandsynlige grund til dette er antallet af mennesker, der nu arbejder fra huset – ifølge Office for National Statistics gør flere mennesker dette i 2020 end siden poster begyndte i 1998.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Yderligere analyse antyder, at disse mandagsbiler og lastbilkøb overholder en weekend med forskning, hvorefter bilkøb langsomt bremser resten af ​​ugen.
Interessant nok er den mest fremtrædende sene aftenperiode for folk at købe biler og lastbiler på Internettet mellem 23:00 såvel som 02:00 fra tirsdag til onsdag, mens den næstmest fremtrædende er den nøjagtige samme periode fra lørdag til søndag.
Det antages, at grunden til, at en ugedag nu er den mest fremtrædende nattetidsbiler og lastbil, der køber slot, kan være de sandhed, som arbejdere, der arbejder fra huset, ikke behøver at stå op så tidligt som de normalt optræder for at pendle. Det betyder, at de er glade for at holde sig op senere gennemsøgning såvel som at købe biler.

UK Nye biler og lastbilsalg op 27,5% i januar 2022

BuyAcar -redaktør Christofer Lloyd sagde: ”Det ser ud til, at folk, der er i stand til at arbejde fra huset, sandsynligvis kører mønsteret mod flere biler og lastbilkøb i løbet af arbejdstiden. Tidligere var der et fjernt mønster af biler og lastbilkøbsaktivitet, der faldt mest med frokostpauser, såvel som det tidspunkt, hvor folk sandsynligvis vil indpakke arbejdet for dagen.
”Vi mener, at det med mindre krav om skøn over blanding af webudnyttelse til ekspert såvel som personlige formål, under kolleger eller ledere eller ledere, ser ud til, at forbrugerne køber mere end nogensinde på det tidspunkt, der passer til dem.
”Hvad der dog ikke har ændret sig, er, at mange bilister ser ud til at nyde at starte ugen ved at købe en bil. Mange mennesker kommer til slutningen af ​​weekenden med en følelse af frygt, men at købe en biler og lastbil ser ud til at have en meget mere opløftende indflydelse i begyndelsen af ​​ugen. ”

Tjek de meget populære biler og lastbiler i 2020 indtil videre her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *