Ny 2021 Mercedes Citan Van bliver forbedret Tech and Electric Power

Mercedes har afsløret den helt nye, anden generation af Citan-varevogn, med et frisk design, meget mere teknisk og en fuldt elektrisk variant på vej. Baseret på Renault Kangoo vil Citan sælges i september i år, pris fra mindre end € 20.000 (£ 17.100).
Den nye Citan afslutter en trio af Mercedes -varevogne, der inkluderer de større Vito- og Sprinter -modeller, der vedtager et nyt design, der trækker fra dens Passenger Automobile -slægtninge.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Foran er der et par slanke LED-forlygter ved siden af ​​et dobbelt-bar radiatorgitter, med glattere overflade og et meget mere ‘muskuløs’ look end før, ifølge Mercedes. Flankerne spejler hovedsageligt den kangoo, som den er baseret på, med minimale kropslinjer, og Citan vil blive brugt i enten panel Van eller Tourer Guise. Sidstnævnte får glidende bagdøre, et fuldt glashus og sæder i anden række.
Citanen er længere end før, på 4.498 mm, hvilket giver mulighed for en belastningsrumslængde på 3.050 mm og meget mere bæreevne end den forrige model. Korte og udvidede akselafstandsversioner er på vej sammen med en Mixto -variant, der opdeler belastningsbugten mellem passager- og lasterummet.
Tourer -modeller kan indstilles med opdelte bagdøre i stedet for en bagklap og har foldning af bageste sæder med en 60:40 split. Panelvognen har et foldet passagersæde for ekstra belastning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *