Audi A8 2013 Spy Shots

Den i det væsentlige opdaterede Audi A8 debuterer inden udgangen af ​​dette år, kan Automobile Reveal bekræfte.
Fra disse spionskud kan vi ikke måle graden af ​​den visuelle tinkering, men der er et par tip, der markerer denne nye Mercedes S-klasse rival ud mod den nuværende A8.
Foran har det et bredere meget mere truende gitter, såvel som der er et nyt sæt splittelys. Du kan ligeledes bemærke, at A8 er udstyret med et nyt sæt forlygter ved hjælp af Matrix LED -teknologi. De består af 25 højstråledioder, der er samlet sammen i grupper på fem såvel som arbejde sammen med reflektorer.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

I modsætning til traditionelle højbjælkeforlygter, er Matrix-LED-sorten så avanceret, når A8 registrerer en møtende bil, kan forlygterne aktiveres, deaktiveres eller dæmpes afhængigt af omstændigheden såvel som endda kan blokere lys, der ellers ville stråle direkte på modgående modgående Trafik. Dette kan alle gøres, mens det stadig bevarer fuld belysning med højstråle.
En anden fordele ved Matrix LED -innovation er, at den kan slå sig sammen med den valgfri nattsyn, der hjælper med at se fodgængere i mørke. Når en fodgænger påvises såvel som undersøgt at være så godt tæt, blinker LED -lysene hurtigt tre gange for at advare dem om biler og lastbiler tilstedeværelse. Derudover fungerer de nye forlygter ligeledes en hjørnefunktion, såvel som lysene leveres med data fra GPS ombord, så de hjørne, før rattet er blevet drejet.
Hvad angår motorerne, er det muligt, at Audi kan skabe en rival for Porsche Panamera S E-Hybrid ved at introducere en plug-in hybrid-model. I den modsatte ende af spektret er en Audi S8 sandsynligvis ved hjælp af den kommende Mercedes S-klasse AMG en stiv modstand.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *