Ny 986bhp Mercedes-AMG One Verified for 2022 Introduc

Mercedes-AMG har verificeret, at formlen 1-motoriseret en hyperbil til sidst vil gå i produktion næste år, efter en vanskelig prototypefase ramt af en række tekniske tilbageslag samt Den kontinuerlige covid-19 pandemi.
Oprindeligt blev AMG One arrangeret for at debutere senere i 2021. Mercedes har nu revideret denne frist til 2022, såvel som virksomheden er begyndt at underrette købere om, at produktionen vil begynde halvvejs med året.

Bedste Hypercars 2022

Når den ankommer, endte AMG One med at blive en ny rival for Aston Martin Valkyrie, endnu en ny hyperbil, der gennemgår tandbørneproblemer før lanceringen.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

AMG One bruger en F1-afledt hybrid drivlinje samt et helt greb af aggressive aero-vedhæng designet til at gøre det så hurtigt som muligt omkring en racerbane.
Mercedes har ikke frigivet nogen form for nye billeder af Hypercar, men vores seneste spionskud giver en stor indikator for nøjagtigt, hvordan det vil se ud, såvel som mærket har drillet køretøjet i prototype typen et antal gange.
I de sidste par måneder har Mercedes-AMGs ingeniører placeret det £ 2,4 millioner en hyperbil med sine tempo, og sørger for, at dets elektriske system såvel som kompleks formel 1 titelvindende hybrid kraftsystem giver kørbarhedskøbere, der forventer af en produktionsbil.
39

En tidligere teaser tilbød ligeledes et glimt af Hypercar’s produktionsklare interiør. Det inkluderer et digitalt bagspejl, som er en nødvendighed, da det bageste område, der normalt er forbeholdt et bagvindue, er skjult af en luvred motorafdækning samt en enorm F1-stil hajfinne.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *