McLaren GT Supercar genskabt som en ride-on legetøjsbil til børn

McLaren har tilføjet en anden bil til sin junior ride-on model-serie. Virksomhedens mest aktuelle 12V -legetøj er en nedskaleret version af McLaren GT, der er prissat mellem £ 163 og £ 234 afhængigt af de valgte muligheder.
Legetøjet tager masser af inspiration fra den rigtige superbil og deler dets dihedrale døre og et valg af seks farveindstillinger, som alle blev kirsebærplukket fra den rigtige bils katalog. Finish inkluderer forbrændt kobber, silica hvid, onyx sort, McLaren Orange, Amaranth Red og Burton Blue. Legetøjets hjul matcher endda designet til den rigtige bil

Bedste legetøjsbiler til børn og piger i alle aldre

Andre funktioner inkluderer Working Switchgear til instrumentbrættet, et spandsæde med sikkerhedssele, en funktionel bagagerum, arbejdsbremselys og falske motorlyde, der spiller, når barnet presser acceleratoren.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Forældre kan endda specificere McLaren GT-ride-on med en infotainment-skærm på instrumentbrættet, som kan afspille musik fra enten en USB-enhed eller et SD-kort. Tilbehøret er dog et valgfrit ekstra.
Hayley Robinson fra McLarens merchandising -afdeling sagde: ”Hos McLaren Automotive målretter vi på at inspirere den fremtidige generation af superbilentusiaster.
”Den nye GT-ride giver endda den mindste fans mulighed for at opdage magien i vores banebrydende supercars. Vi er glade for at udvikle og opmuntre yngre sind og forsøge at skabe den næste generation af chauffører, ingeniører og bildesignere. ”
Tjek nu vores videoanmeldelse af de største børns ride-on-legetøj, Bugatti Baby II …

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *