Flere 4WD Mercedes AMG-modeller på vej

Flere firehjulstrækte Mercedes AMG-modeller er på vej, med en firehjulstræk version af Mercedes C63 AMG, der i øjeblikket evalueres af Mercedes ‘høje præstationsarm.
Vi talte med AMGs Senior Powertrain Engineering Manager, Dr. Jorg Gindele, ved lanceringen af ​​den ansigtsløftede Mercedes E-klasse og E63 AMG. Foruden venstre-drev-kun E63 AMG 4Matic og kommende A45- og CLA 45 AMG-modeller, som også vil være tilgængelige i højre drivkraft, bekræftede han, at der også blev evalueret en firehjulstrækket C63 AMG.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Gindele tilføjede: ”Ja, en C63 er mulig. Der er allerede en bil [en prototype i AMGs hovedkvarter i Affalterbach, Tyskland]. Jeg ved dette, fordi det er min bil! ”
For at fremstille produktion skal forretningssagen for alle AMG -modeller underskrives af Mercedes ‘bestyrelse. Imidlertid har AMG-chef Ola Kallenius et budget til at bruge på design og opbygning af eksperimentelle prototyper-“90-95 procent af dem udføres ved at ændre faktiske biler i stedet for at arbejde på computere,” sagde Gindele.
Han tilføjede, at det var sådan, C63 Black -serien skete, ”Bare fordi en af ​​ingeniørerne troede, at det ville være en god ide. Så vi byggede det … ”Han sagde også, at en sort serie -version af den nuværende E63 mod slutningen af ​​sin liv kunne være mulig – ligesom enhver model, sådan er omfanget af performance -armens overførelse – men kun hvis AMG gik tilbage på Dets beslutning om kun at fremstille modeller med to dørs sorte seriemodeller.
Foruden den potentielle ankomst af en firehjulstrækket C63, vil en firehjulstrækket GLA 45 AMG-version af firmaets nye GLA SUV-blive afsløret i konceptformular på Shanghai Motor Show-solgt med Et særligt fokus på det amerikanske marked.
Gindele fortalte os også, at der vil blive lavet en firehjulstræk-AMG-version af den nye Mercedes S-klasse, men at den kommende SLS Electric Drive Supercar sandsynligvis ikke vil gyde flere elektriske AMG-modeller. ”Det er vigtigt for AMG at lave en bil som denne, men den vejer over to ton. Jeg satte mig ned og gjorde summerne og indså, at SLS kun gør svarende til 15 liter [pr. 100 km eller 18,8 mpg]. ”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *