‘Det er næsten som om dødsknellen allerede har lød for benzin og diesel’

endnu en uge og en anden række meddelelser fra verdens bilproducenter om nye elbiler, der snart kommer til et showroom i nærheden af ​​dig.
Denne uge er det Audi, Toyota, Mercedes og endda Ferrari, der taler om nye batteridrevne modeller. Misforstå mig ikke, det er enormt spændende (du ved sandsynligvis allerede, at jeg er lidt af en elbilfan), og i sidste ende er dette noget, som regeringerne har sagt, skal ske. Plus hvem vil ikke vide, hvad Ferrari skal gøre med sin første all-elektriske sportsvogn?

Bedste elbiler til at købe 2022

Men det er næsten som om dødsknellen allerede har lød for forbrændingsmotoren. I Storbritannien er vi stadig den bedste del af ni år væk fra 2030, når du ikke kan købe en ny bil, der ikke er elektrisk eller en plug-in hybrid. Men bilproducenterne er tilsyneladende så fikseret på EV’er, at de biler, folk stadig ønsker at købe (og læse om), ser ud til at være glemt – og husk, at mindre end 14 procent af de nye biler, der blev solgt i sidste måned, havde stik knyttet til dem.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Jeg ved fra de e-mails, jeg modtager hver uge, at der allerede er en grad af EV-træthed. Som en titel, der rapporterer om de allerførste nyheder fra bilindustrien, står vi over for en ugentlig udfordring om, hvordan man blander tingene for at give dig dækning af de biler, du vil læse mest – og det er stadig vanskeligere, når langt de fleste af nyheder er omkring elbiler. Som en regelmæssig læser sagde til mig denne uge: “Du skulle tro, at skiftet til elektrisk var næste uge, ikke ni år væk.”
Nyheden er ikke god for fans af forbrændingsmotoren (ICE) biler, hvor nogle producenter stopper udviklingen af ​​teknologien, og ligesom Audi siger, at det vil slå noget af sit isområde for at gøre plads for flere EV’er.
Ingen benægter, at der er behov for at tilskynde flere mennesker til at blive begejstrede for – og købe – elbiler. Men lad os ikke glemme, at der er næsten ni år tilbage, hvor mange mennesker stadig vil købe benzin- og dieselbiler.

Find ud af om Ferraris planer for elektrificering her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *