Ny specialudgave Citroen C3 Saint James introducerede

Dette er Citroen C3 Saint James – en ny Special Edition -version af begrænset kørsel af Brand’s Ford Fiesta -rival, der er prissat fra £ 16.755, produceret i partnerskab med det berømte franske modehus.
Den nye C3 Saint James er baseret på C3 Radiate -trimniveauet, der tilbydes i Japan tilbage i 2019, og den nye C3 Saint James er baseret på C3 -udstrålende trimniveau samt inkluderer motivation fra det franske etiket, der .

Top 10 fineste superminis til at købe 2022

Det forklarer de nye nautiske berøringer til C3 Saint James. Taggrafik bruger Saint James ‘varemærkeblå, hvid såvel som røde farver. Den nøjagtige samme subtile signatur tilbydes ligeledes på både hoveddøre såvel som bagsiden af ​​køretøjet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Der tilbydes en række kropsfarver, inklusive et sort eller hvidt tag. Alle designs får 16-tommer diamantskåret glans sorte legeringshjul.
Indvendigt er C3’s avancerede komfortsæder polstret i gråt materiale, der er lysere op med et dekorativt Chevron -bånd, der over sidder beige vinylbeklædning. Rød syning såvel som Saint James -tags ligeledes.
7

Andre steder bruges hvid syning på de nedre dele af sæderne såvel som på instrumentbrættet. En krom omgiver omkring gearhåndtaget såvel som en lille Saint James -badge foran håndbremsen i alt ændringerne.
Da den nye C3 Saint James er baseret på C3 Radiate, er der en lang liste over almindeligt udstyr, inklusive auto-viskere såvel som forlygter, bageste auto-parkeringssensorer, LED-forlygter, et 7,0-tommers infotainment-system, der fungerer med Apple CarPlay såvel som Android Auto, klimaadministration samt advarsel om baneafgang.
To versioner af C3 Saint James vil blive tilbudt, begge drives af bilproducentens 1,2-liters tre-cylindrede benzin.
Den billigste (£ 16.755) er det PureTech 83-valg med 82bhp samt 118Nm drejningsmoment, udstyret med en fem-trins håndbog gearkasse. Der er ligeledes den mere kraftfulde PureTech 110 -motor med 109bhp samt 205Nm drejningsmoment. Det inkluderer en seks-trins automat, såvel som er prissat til £ 19.295.
Citroen har ikke verificeret nøjagtigt, hvor mange C3 Saint James Special Editions, den planlægger at foretage, men har afsløret, at allerførste leverancer vil begynde i slutningen af ​​juli.
Vil du have lidt mere plads? Tjek det seneste på den nye Citroen C3 Aircross her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *