DS 4 tværback Moondust Special Edition Exposed

DS har udsat en ny Moondust-begrænset udgave DS 4 tværback, som kun vil blive begrænset til 25 eksempler, når den dukker op i Storbritannien i maj, med en række stand-out styling justeringer.
• Finest crossovers på salg 2017
Crosback er den crossover -påvirkede version af PSAs premiumkantede hatchback, såvel som er en rival for dem som Volvo V40 langrend, Mercedes GLA såvel som Infiniti QX30. Denne nye specielle version er til salg nu.
6

DS 4 tværback Moondust Special Edition er det allerførste køretøj i det, som firmaet telefon kalder sin “Spring-Summer” -kollektion. Det er markeret af en mat, platin grå malingsoverflade med sorte 18-tommer legeringshjul samt sort færdig på nogle udvendige dele, såsom bootlid-spoiler.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Indvendigt er kabinen polstret med ‘basalt’ sort kornet læder, mens DS 4 tværback Moondust får masser af basale enheder, der overføres fra basale tværback-modeller. Forreste parkeringssensorer er inkluderet, ud over et reverserende kamera, overvågning af blind område, advarsel om bane, en spejlskærm til smartphones udviklet til infotainment -skærmen såvel som LED -forlygter.
På trods af at være en begrænset udgavemodel, får købere mulighed for to motorer. Den PureTech 130 benzinversion starter til £ 26.410, mens dieselvalget er prissat fra £ 28.140.
Hvad tror du på DS 4 Moondust? Lad os forstå i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *