Nye £ 107.000 Alpine A110 S Art Cars and Truck Revealed

Alpine har samarbejdet med den argentinske kunstner Felipe Pantone for at skabe en begrænset udgave A110 S Art Car.
Parret planlægger at oprette fire eksempler, hvoraf kun tre vil blive tilbudt at købe. De kommer dog ikke billige, med hver koster en svimlende € 125.000 (ca. £ 107.000). Til sammenligning begynder omkostningerne til den almindelige alpine A110 s fra £ 58.255.

Special Edition Alpine A110 Legente GT Opdateret til 2021

Hver Special Edition A110 S har en håndmalet rød, hvid såvel som blå grafik, der overholder konturerne af bilens krop. Alpine siger, at grafikken blev udviklet til at give “indtryk af hastighed, selv når bilerne og lastbilen står stille.”
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Når de alle er håndmalte, vil de tre biler grafik afvige lidt. Pantone vil endda tilføje en række forskellige udsmykninger til enhver model, hvilket antyder, at ethvert eksempel vil blive skræddersyet. Alpin angiver ligeledes, at malingsprocessen tager et antal uger at gennemføre.
Hver kunstbiler og lastbil er baseret på den alpine A110 S, hvilket indebærer, at de er drevet af brandets mange potente drivlinje. Den turboladede 1,8-liters fircylindrede benzinmotor producerer 288 hk såvel som 320Nm drejningsmoment, som alpine tilstande er tilstrækkelig til en 0-62 mph tid på 4,4 sekunder samt en tophastighed på 161 km / h.
Motoren sender kørsel til baghjulene gennem en syv-trins automatisk gearkasse, og da dette er S-modellen, får købere ligeledes et par performance-fokuserede chassisjusteringer, såsom stivere anti-rullebjælker, lavere ophæng, specielt afstemte dæmpere som Nå som Grippy Michelin Pilot Sport 4 dæk. Ikke at du nogensinde vil køre det i vrede, dog for at bekymre dig om at få en stenchip.
Pantone forklarede sin vision for projektet og sagde: “Mit koncept vedrørende arbejdet på A110 er at fremkalde en følelse af” ultradynamisme. ” Visuel hastighed er noget, som jeg har undersøgt i mange år nu, så godt som jeg føler, at det virkelig kommer sammen på denne bil, og understreger dens fantastiske stil med et hurtigt, teknologisk look. ”
Sulten efter meget mere alpine nyheder? tjekket alle de seneste om virksomhedens altelektriske fremtid her …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *