De britiske benzin- og dieselpriser: 5p skattelettelser indebærer kun 3p off på Pumps

UK -bilister betaler et gennemsnit på 1,64 £ for en liter blyfri. Med større pres på dieselpriserne skal nogle britiske chauffører betale endnu meget mere – de seneste RAC -tal rapporterer en gennemsnitlig dieselomkostning på £ 1,77 pr. Liter.
Imidlertid betaler adskillige bilister allerede betydeligt højere priser pr. Liter end disse gennemsnit, med rapporter om benzinpriser i diesel og premium -kvalitet, der bryder £ 2 a liter barrieren med store marginer på nogle forgårter.

Bedste elbiler til at købe 2022

Ifølge RAC burde sidste uges brændstofansvarskæring have sænket omkostningerne ved at udfylde en gennemsnitlig familiebil fra £ 92 til £ 89, hvis det blev fyldt med benzin, eller fra £ 98 til £ 95, når man fylder med diesel. Selv disse marginale gevinster er ikke blevet opfyldt, da sælgere synes tilbageholdende eller langsomt at videregive det fulde ansvarsskæring.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Racet sagde, at chauffører ville være ”skuffede over, at priserne ikke er faldet yderligere”, men fordi sælgere er nødt til at vente på, at friske leverancer kan købe til den lavere sats, kan det tage nogen tid for nedskæringen at føde igennem.
Selv hvis ansvarsskæringen overføres fuldt ud til chauffører, er dens potentielle indflydelse på priserne blevet beskrevet som et fald i havet.
Da kansleren for skatten annoncerede, at ansvaret blev skåret i sidste uge, sagde RAC -brændstoftalsmand Simon Williams: ”Vinduet for pumpepriser, der kom ned, ser ud til at have været godt og virkelig lukket, med både oliepriser og af den grund engrosbrændstofomkostninger igen Stigende, lægger endnu mere pres på husholdninger og virksomheder. I lige den sidste uge er de gennemsnitlige omkostninger ved en liter benzin steget 3,5p og diesel med en svimlende 5,5p.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *