Tesla for at afbryde entry-level Model S 60 og 60D Saloons

Tesla har afsløret, at det vil økse entry-level 60KWH batteri-versioner af sin Model S Saloon næste måned på grund af lav efterspørgsel efter 60 og 60D biler og som en del af et bud på at forenkle Model S -området.
Auto Express forstår, at Tesla -kunder er blevet underrettet om, at Model S 60- og 60D -modellerne vil blive afbrudt den 17. april.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler til salg 2017
De to ’60’ -versioner af Model S blev kun introduceret sidste sommer, skønt mange kunder har skirtet over disse biler på indgangsniveau til fordel for Model S 75 Saloons i stedet.
De 60 og 60D -biler bruger faktisk den samme 75KWH -batteripakke som de 75 modeller, skønt den ekstra ydelse og rækkevidde er låst væk bag en begrænser. Det er muligt at låse den ekstra batterikapacitet op gennem en betalt for over-the-air-opdateringen, selvom det ser ud til, at mange købere finder, at det giver meget mere mening at få Model S 75 i første omgang.
Afbrydelsen af ​​de to 60 biler indikerer, at startprisen for Model S stiger fra £ 65.300 til £ 71.800 næste måned, og mængden af ​​valget falder fra syv batteripakke/drivkraftkombinationer til fem.
Trinet til at droppe Model S 60 og 60D kommer foran lanceringen af ​​Teslas billigste bil endnu. Senere i år frigiver virksomheden Model 3 – en lille salon med en prisidentificering på £ 35.000.
Er det fornuftigt at droppe Model S 60 og 60D? Lad os vide dine tanker i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *