Skoda Yeti se Drive såvel som se l -drev føjet til Variety

Skoda har udsat to nye tilføjelser til sin Yeti Small SUV -sort i typen af ​​to ekstra trimniveauer – SE Drive såvel som se L Drive. De nye designs tilføjer lidt yderligere valg af mellemklasse, hvilket tilføjer ekstra udstyr på den eksisterende SE såvel som SE L-biler.
• Fineste crossovers såvel som små SUV’er til salg bedst nu
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Yeti se -drevet udvikler sig på specifikationen af ​​Yeti SE. Som almindelige klima-klima-klima-klima-dobbeltzone plus Bluetooth-forbindelse er inkluderet, mens de nye biler og lastbil på samme måde har et satellitnavigationssystem med DAB Digital Radio, et auto-dæmpende bagspejl, en opvarmet forrude, opvarmede forsæder samt front som front som Nå som bageste auto -parkeringssensorer. 17-tommer legeringshjul såvel som nye sæde polstring afslutter tilføjelserne. Skoda oplyser, at det er £ 2.295 af yderligere enheder til £ 935 meget mere end den originale SE -bil.
10

SE L Drive Designs får disse nøjagtige samme tilføjelser, ud over læderbeklædning, førte baglygter, del sølv tagdækningssystemskinner, forskellige 17-tommer hjul såvel som bi-xenon forlygter. Det er en præmie på 755 £ over den fælles se -model, skønt Skoda igen siger, at det er mindre end halvdelen af ​​værdien af ​​det ekstra udstyr.
Bestillingsbøger til de friske indgange er åbne nu, såvel som tre motorer er tilgængelige. Det eneste benzin-system er den 1,2-liters TSI-fire-cylinder med 109bhp. To diesel stiller op sammen med det, begge 2,0-liters TDI-enheder med enten 109bhp eller 148bhp. Firehjulstræk er valgfri på den mindre kraftfulde diesel såvel som almindelig på 148bhp-versionen, mens en DSG-automatisk gearkasse ligeledes er på valglisten.
Yeti Se Drive starter fra £ 20.095, mens se L Drive Cars and Trucks er prissat fra £ 21.745. De to nye biler og lastbiler dukker op mod slutningen af ​​den nuværende Yetis levetid, såvel som vi forventer, at et helt nyt design vises i 2018.
Gør det nye SE -drev såvel som se le biler og lastbiler støj som meget? Lad os forstå i kommentarerne.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *