Nye Honda VTEC -motorer Exposed

Honda har afsløret tre nye turboladede VTEC -benzinmotorer som en del af dets voksende Earth Dreams Innovation Range. Den nye VTEC-motor sort vil omfatte en 1,0-liters såvel som 1,5-liters turbo, ud over større en 2,0-liters turbomotor, der vil blive brugt i den kommende Honda Civic Type R.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Alle tre motorer drager fordel af anvendelsen af ​​direkte injektion såvel som variabel ventilbevægelsesteknologi, som vil hjælpe med at give ‘dynamisk ydeevne, ud over klasseledende output såvel som brændstoføkonomi.’
1,0-liters motor vil være en tre-cylindret enhed, mens både 1,5-liters såvel som 2,0-liters motorer vil være fire-cylindrede motorer. Honda har ikke afsløret, hvilke køretøjer 1,0-liters såvel som 1,5-liters motorer vil drive, men den japanske producent har specificeret, at de vil være monteret på en række fremtidige verdensomspændende modeller, sandsynligvis med at omfatte den næste jazz, civile såvel som produktion Version af Metropolitan SUV -ideen, der er indstillet til at konkurrere med Ford EcoSport.
De mindre kapacitetsmotorer fungerer ligeledes reducerede friktionsniveauer, hvilket ikke kun hjælper effektiviteten, men ligeledes øger ydeevnen.
Honda har ikke gjort noget trick om fremme af den nye Civic Type R-i sandhed har vi allerede kørt prototypeversionen-såvel som den større 2,0-liters Turbo VTEC-motor vil være den allerførste af de nye Earth Dreams-enheder, der skal vises . En effektfigur for denne motor er endnu ikke overensstemt, men Honda har garanteret ‘over 276bhp.’

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *