Renault Master Panel Van Unveiled

Efter afsløringen af ​​den nye Renault Trafic har Renault udvidet sin panel Van Range yderligere med den nye Renault Master. Bestillinger til Renault Master Open i juni, med leverancer forventet i slutningen af ​​denne sommer.
Forsiden af ​​varevognen er blevet opdateret med et nyt gitter, der indeholder et større logo, som en del af Renaults nye designretning.
En række økonomiske 2,3-liters dieselmotorer i forskellige effektudgange (110-165 hk) er tilgængelig og hver lover respektabel brændstoføkonomi. 165 hk -motoren på L2H2 -varevogne er for eksempel i stand til at levere op til 40,9 mpg, mens den udsender omkring 180 g/km CO2 -emissioner.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Der er en EcoMode -knap, der, når den er tændt, justerer motorens drejningsmoment og klimakontrolindstillinger for at forbedre brændstofforbruget med op til ti procent.
Masser af konventionelt sæt er tilgængeligt, herunder ESC, Hill Start Assist og Trailer Swing Assist. Grip Xtend er også monteret, og dette forbedrer varevognens greb, når du kører på sne, mudder og sand. Der er også muligheden for at montere et stort synspejl, der leverer en bedre overblik over eventuelle bageste blinde pletter på passagersiden af ​​varevognen.
Varevognen fås i fire længder og tre højder. Kunder får også masser af valg, når det vedrører varianter, med panel Van, Crew Cab, Platform Cab, Chassis Cab, Tippers, Dropside og Box Van -varianter tilgængelige.
Tilføjelsen af ​​L4H2- og L4H3-panelvogne med enkelt baghjul skal også passe til langdistancechauffører. Disse konfigurationer har et bredere rum mellem hjulbuerne og Renault hævder, at dette gør det muligt for dem at bære Europallets på bagsiden af ​​deres belastningsområder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *