Bedste bilindkøbssteder afsløret

Storbritanniens øverste bilindkøbssteder har været omfattende i en ny rapport fra Car Retail Network, der rangerer biler med biler med hensyn til kundebrugsevne.
Webstedsrapporten 2013 ser på webstederne for franchiserede forhandlere, uafhængige brugte bilforhandlere og bilproducentsteder og rangerer dem baseret på kriterier, der er godkendt af eksperter hos Google, Car Trader, Autotorq og Motonovo Finance.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Motorparks toppede listen over franchiserede forhandlerwebsteder takket være en stærk ydelse på mobile enheder såvel som dets forbrugerfokus og engagerende design. Pentagon kom på tæt på sekund takket være gode finansieringsmuligheder.
Det højest scorede producentwebsted var Volkswagen, som blev fundet at være let at bruge og havde ekstra funktioner over rivaliserende websteder. Abarth gik ikke for godt i rapporten, med en ødelagt konfigurator, der antydede, at den kom på sidste sted.
Fors of Winsford hentede prisen for det bedst anvendte bilforhandlerwebsted med en nyttig 48-timers ‘reserver en bil’ -funktion og online delvis værdiansættelsestjeneste.
For franchiserede forhandlere omfattede kriterierne for bedømmelse muligheden for at booke en service eller et testkørsel, en speciel side, side på sociale medier og et live finansieringscitat. For brugte bilforhandlerwebsteder var evnen til at tilbyde en del-ex-værdiansættelse nøglen sammen med den hastighed, hvormed en undersøgelse blev besvaret. Endelig var producentstederne, der var nødvendige for at have en god konfiguration, muligheden for at gennemse funktioner og specifikationer og en brochure -anmodningsmulighed.
Alle websteder blev også evalueret for brugervenlighed på mobiltelefoner og tablets. Et panelmedlem sagde: ”Hvis jeg vil tjekke Amazon eller eBay, forventer jeg at være i stand til at gøre alt, hvad jeg kan gøre på desktop på mobilen. Hvorfor burde bilbutik betragte sig selv som anderledes? ”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *