‘Har du nogensinde tænkt på at have din mening om bilforbrydelser? Nu kan du ‘

nogensinde følte sig tilbøjelig til at tilbyde lovgivere dine synspunkter på niveauerne af straf, som bilister, der har vred, skal modtage?
Er der for masser af eller ikke nok lovovertrædelser? Er sætninger opfyldt til skyldige trafikanter, der er passende? Er vi kriminelle eller blot politiske afbrydere, når vi begår en masse af vores overtrædelser baghjulet? Og er det ikke på tide, at vi alle kom rene og indrømmede, at enhver bilist og rytter på vejen er fornærmet?
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Justitsministeriet har roligt bedt om dine synspunkter på disse. Klik på dette link, så får du hurtigt din stemme hørt om motorstraf og ‘forbrydelser’. Eller er det enorme flertal af lovovertrædelser bare ufarlige forseelser og overtrædelser?
Hvorfor anbringendet til os for vores synspunkter? Fordi MOJ og andre regerings arme ikke rigtig forstår og lægger nok opmærksomhed på bilkørsel generelt og road-relaterede lovovertrædelser i særdeleshed. Med respekt har de brug for hjælp. Dette er åbenlyst, når Moj et minut siger (uden IFS eller Buts): “Killer bilister til at møde livstidsdommer,” siger formelt i det næste åndedrag, som dette “kunne” (ikke vil!), Før han kun udtrykker “håb ”(Ikke forventninger), som det kan.
• ‘Lavere drikdrevets grænser har virkelig en effekt’
Men inden det overvejer at slå hele eller en masse killer trafikanter for livet (noget masser af mordere ikke lider), skal staten ikke koncentrere sig meget mere om forebyggelse end straf? Og vil det tør anerkende, at bilister, der er involveret i dødsulykker, ikke alle kan males med den samme børste? I den ene ende sidder den ansvarlige person, der har gode intentioner, er lovlig, men alligevel begår en dødelig fejltagelse i en tragisk død. I den anden ende af skalaen er den uansvarlige, serielle lovovertræder, der måske er forbudt, uforsikret, sms, beruset eller stenet. Har en, begge eller hverken bilist brug for at låse sig op for livet? MoJ har brug for at vide det.
Mens du er ved det, kan du også udtrykke synspunkter på længden af ​​kørselsforbud for bilister, der forårsager dødsfald; Muligheden for fængselsbetingelser for de mest alvorlige lovovertrædelser, der stiger fra 14 år til livet – eller et sted derimellem, måske; og den mulige oprettelse af en ny lovovertrædelse, der forårsager alvorlig skade ved skødesløs kørsel, med en foreslået maksimumsstraf på tre år.

Du har indtil 1. februar til at sende dine forslag. Klik på dette link for at få dit mening. Vær sød at gøre.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *