Renault Captur lækkede

Dette er sådan, den nye Renault Captur vil se ud, når det får sin verdensdebut på Geneva Motor Show næste år.
Disse lækkede billeder af de patenttegninger, der blev indsendt af Renault, viser, at søskens biler og lastbil til Nissan Juke ikke ser så bemærkelsesværdig ud som den idé, der vises på Geneva Motor Show i 2011. Imidlertid kan Captur straks genkendes som medlem af Renault -familien.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det sidestiller Renault Clio-stilen i crossover-type godt, med nøjagtigt den samme front-end-styling såvel som forlygter, der tilspidses rundt om de forreste hjørner, dog med øget jordklarering såvel som off-road, der klædes rundt om dørene såvel som kofangere.
I profil er der nøjagtigt den samme konkave krølle, der løber langs den nederste del af dørene som Clio, ud over en integreret spoiler bagpå. Se omhyggeligt på, hvor bagklappen er færdig, såvel som du ser, at der er en lav pakningslæbe til simpel gevinstadgang til bagagerummet.
Capturs motor sort vil spejle den nye CLIO’er, hvilket betyder, at den vil blive tilbudt med en supereffektiv 1,5-liters dieselmotor, ud over 1,2-liters såvel som 1,6-liters benzinmotorer. Dieselen vil være den mest effektive – den tilbyder så meget som 78,4 mpg samt 94 g/km i Clio, så burde ikke være så godt bag disse tal i Captur.
Selvom det endnu ikke er bekræftet, kan der ligeledes være en Renaultsport-version af Captur, forudsat at Nissan har frigivet en Juke Nismo, der drives af nøjagtigt samme 197bhp 1,6-liters turbo-benzinmotor som den kommende Clio Rs.
Renault er ligeledes endnu ikke officielt verificeret, at bilerne og lastbilen kaldes Captur, men disse billeder antyder, at det holder sig med navnet, da det bringer crossover til showrooms.
Renault Captur vil sælges i juni 2013 med omkostninger, der starter fra omkring £ 16.000.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *