Ny Lamborghini -konceptbil drillet

Lamborghini har afsløret det første teaser -skud af en konceptbil, som det vil afsløre på Paris Motor Show i begyndelsen af ​​oktober. Og linjetegningen antyder, at det ikke blot er en variant af nogen af ​​Lamborghinis eksisterende modeller.
I stedet ser de blide kurver og fejende vindueslinje meget mere minder om firmaets legendariske Miura. Billedet blev frigivet med sloganet: “Når perfektion er opnået, kan du bare fordoble det”. Dette peger på en af ​​tre ting: Vi kunne være ved at se en Lamborghini med fire sæder eller muligvis en med fire døre og fire sæder. Den tredje mulighed er, at den nye bil leveres med to strømkilder: en motor og en elektrisk motor.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Hvis virksomheden er på vej ned ad plug-in hybridruten, ville dette være første gang, vi har set teknologien i en Lamborghini. Hvis det er indstillingen firesæder, ville det være den første familievenlige Lamborghini i betragtning af, at URUS-konceptet SUV fra 2012 og Estoque-konceptet i 2008.
Lamborghini har en historie med fire-sædet produktionsbiler, såsom Espada og Urraco. Så var der den usædvanlige LM002 off-roader i firserne og de tidlige halvfemserne.
Det synes usandsynligt, at fire sæder ville blive presset ind i Huracan’s fodaftryk, så hvis den nye model skal dele en platform med nogen af ​​Lamborghinis eksisterende modeller, ville vi satse på, at det var den længere Aventador.
Alle detaljer vil blive afsløret om aftenen 1. oktober, lige foran Paris Motor Show -åbningen den 2. oktober.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *