Den britiske bilproduktion rammer 17-årig høj, men investeringerne falder

Britisk bilproduktion har ramt en 17-årig høj, da den forbliver på sporet for at nå en rekord til hele tiden i slutningen af ​​tiåret, på trods af farer fra Brexit Handelsforhandlinger.
Drevet af eksport til meget mere end 160 lande over hele verden producerede britiske planter 1.722.698 biler i 2016 – det mest i betragtning af at 1999 og op 8,5 procent i 2015 – ifølge tal fra SMMT.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedst sælgende biler i Storbritannien
Med Jaguar Land Rover, der styrker sin line-up bygget i Storbritannien kombineret med den fortsatte succes med Ellesmore Port-Made Vauxhall Astra og Nissans Sunderland Factory, forventes Storbritannien at slå 1972-rekorden og overtræde to millioner biler produceret i 2020.
Det er trods den fortsatte fare for toldsatser for handel, der har set investeringer i bilmarkedet faldt med næsten 1 milliard pund i 2016. Året før blev der begået £ 2,5 milliarder, men det var nede til 1,6 milliarder pund sidste år.
SMMT -administrerende direktør Mike Hawes indrømmede, at dette var nede på usikkerhed forårsaget af Brexit -afstemningen, men sagde forpligtelser på produktcyklusser, der allerede var foretaget, ville hjælpe det britiske bilmarked med at fortsætte med at vokse på kort sigt.
Men han tilføjede: “Det er lidt bekymrende investeringer er nede, vi holder øje med det. Vi ser virksomheder i det mindste forsinke investeringsbeslutninger, indtil der er større sikkerhed.”
80% af de britiske byggede biler er til eksport
Den britiske eksporterer 80 procent af biler produceret i landet med EU, der tegner sig for meget mere end halvdelen. USA udgør 14,5 procent af eksporten og voksede med næsten halvdelen sidste år Bit dette marked i USA kunne også være under fare i betragtning af valget af præsident Donald Trump.
Hawes sagde: “Vi vil vide, hvad der sker over dammen, USA er et vigtigt marked, og vi har brug for et globalt syn. Vi vil vokse og handle internationalt.”
En potentiel mulighed fra Brexit er ifølge Hawes, at hvis producenterne opholder sig, kan den hjemmearbejde forsyningskæde stige for at imødekomme oprindelseskravene.
• Kan du være afhængig af britiske nye bilsalgstal?
I øjeblikket importeres 60 procent af bildele, og dele foretaget i EU-tællingen mod talten på en britisk fremstillet bil. Hvis Det Forenede Kongerige er nødt til at gå alene, ville der være behov for meget mere delfabrikker for at nå mål.

Og det anslås, at omkring 4 milliarder pund af dele – såsom legeringshjul – i øjeblikket fremstilles uden for Det Forenede Kongerige, kunne fremstilles her uden krav om ekstra færdigheder eller ekspertise.
Hawes sagde: “Der er en fare for branchen, hvis vi ikke når politikkerne for oprindelsesgrænsen. Den lokale forsyningskæde kunne øges, men du har brug for producenterne her i første omgang.”
Hvad tror du, at fremtiden gælder for britisk bilproduktion? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *