New Nissan Leaf Nismo afsløret for japansk marked

Nissan har afsløret bladet Nismo – den første version, den elbil for at få opmærksomhed fra det japanske mærke Motorsport Arm.
Udenfor har bladet Nismo et mere aggressivt kropssæt, herunder dybere bumpers, bredere sideskørter og en mere aggressiv bagdiffusor, alle færdige med røde højdepunkter. Et motorsport-inspireret bagfoglys sidder lavt i midten af ​​den bageste kofanger.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler til salg i dag
Der er yderligere rød trim på de sorte dørspejle, mens taget eventuelt er tilgængeligt i en kontrastende sort finish også. Der er ni udvendige farver at vælge imellem i alt.
14.

Nismo rides på udstyret suspension og 18-tommers legeringshjul indpakket i Grippier-dæk. Den elektriske servostyring modtager en unik melodi, og standardbilens intelligente sporkontrol har en sportørlig bias.
På trods af tweaks til gashåndtaget, der sigter mod at levere et shaper svar, får Nismo ikke mere strøm end standardbladet. Med andre ord gør det 148bhp og skal dække 0-62mph benchmark på omkring 7,9 sekunder.
Blinker af rød trimme omkring ventilationsknappen og startknappen tilføjer en injektion af sportiness inde. Der er yderligere rød søm på sæderne og del Alcantara-trimmet rat, samt en rød 12 o’clock markør.
Dele af bindestreg er færdige i en carbon-effekt trim, og der er en gunmetal kromeffekt finish til drivvælgeren.
Den nye model vil sælge den 31. juli, men der er kun et problem: For nu er det kun tilgængeligt for at købe i Japan.
Vil du gerne se Nissan Leaf Nismo i Storbritannien? Fortæl os nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *