Reformer af whiplash -svig forsinket på grund af coronavirus

Justitsministeriet har forsinket ændringer i lovgivninger, der blev oprettet for at gøre det sværere for falske whiplash, der erklærer at blive foretaget mod forsikringsselskaber. Flytningen var indstillet til at spare bilister £ 35 om året i minimerede forsikringspræmier, men coronavirus break out indikerer, at de ikke vil blive indført før i august 2020 i stedet for april -datoen, der oprindeligt var tilsigtet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Ændringerne, når de blev indført, vil tackle forsikringssvindel i Storbritannien gennem hårdere procedurer for falske whiplash -krav. De vil se nye, faste hætter på erklæringer, der blev indført, mens praksis med at afvikle whiplash erklærer uden medicinsk bevis vil blive forbudt.

Omkostningerne ved bilforsikring falder med største sats på seks år

En skriftlig erklæring fra sekretæren for Specificer for Justice, Robert Buckland, oplyste, at “mens whiplash-reformprocedurerne forbliver vigtige, er regeringen dedikeret til at handle for at lette forstyrrelsen og presset, der udløses af Covid-19-udbruddet, hvor den kan.” Buckland tilføjede: “Nu er det ikke tid til at presse frem med betydelig transformationsændring til personskadesektoren.”
Tidligere forslag har inkluderet at begrænse det beløb, folk kan kræve for mindre whiplash -skader, med den gennemsnitlige udbetaling, der falder fra £ 1.850 til £ 425.
Tidligere estimater har antydet, at Whiplash erklærer – både falske og legitime – kan tilføje så meget som £ 90 til de gennemsnitlige forsikringsomkostninger i Storbritannien. De nye procedurer forventes at spare omkring 1 milliard pund, som forsikringsselskaberne har lovet at videregive til chauffører.
Lovforslaget inkluderer også ændringer af metoden, som personskadesdiskonteringsrenten – en procentvis sats, der bruges til at justere betaling baseret på hvor meget en lidende kunne tjene ved at investere udbetalinger – beregnes.
Justitssekretær David Gauke sagde: “Antallet af whiplash -erklæringer har været så godt for såvel som længe og er symptomatisk for en bredere betalingskultur.
“Vi sætter dette lige gennem denne vigtige lovgivning, hvilket sikrer, at whiplash-erklæringer ikke længere er en let lønningsdag, og at penge kan sættes tilbage i lommerne i millioner af lovlydige bilister.”
Hvad synes du om de nye foranstaltninger? Fortæl os i kommentarerne nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *