Lexus CT 200H 2014 afsløret

Den ansigtsløftede Lexus CT 200H er blevet afsløret, og det indeholder firmaets nye gitter, forbedret komfort, en ny multimedia -interface og forbedrede emissioner. Den nye Lexus CT 200h vil sælges i marts 2014 fra omkring £ 22.000.
Foran har det det nye Lexus Spindle Grille Design, mens F-Sport-biler har en mesh-effekt. Der er revideret tåge-lys omgivelser, mens fulde LED-forlygter er tilgængelige på visse modeller.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Lexus CT 200h anmeldelse
Nye 16 og 17-tommer 10-eger legeringshjulsdesign er blevet introduceret, mens de bagerste L-formede reflektorhus og sort nedre midterste midterste sektion giver bilen en squatter-holdning på vejen.
Der er også en Shark-Fin Ariel for første gang, der forbedrer aerodynamik og ikke behøver at fjerne, når du bruger en mekanisk bilvask.
Det indre af CT 200H har også fået en opdatering. Der er et nyt rattet, der matcher det i IS og del af læderudstyr.
En ny 4,2-tommer TFT-skærm er også tilgængelig for instrumentet Binnacle. Dette kan knyttes til multimediesystemet og kontrolleres gennem knapper på rattet.
På europæiske biler er hovedskærmen på instrumentbrættet nu en fast tablet -type, skønt japanske modeller holder pop -up -versionen af ​​den gamle CT 200h.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *