Land Rover Discovery Sport: Prototype Trip Evaluation

Jaguar Land Rover’s Halewood Plant er en fantastisk britisk succeshistorie. I de sidste fire år har arbejdsstyrken tredoblet såvel som produktions firedoblet takket være stormende succes for Freelander 2 såvel som Variety Rover Evoque, med et nyt køretøj, der ruller fra linjen hvert 80 sekund. Nu ønsker Land Rover Discovery Sport at fortsætte Merseyside Factory’s Run of Form.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Indtil slutningen af ​​2013 udgjorde Salget af Freelander 2 meget mere end 920.000, mens 200.000 Evoques blev udviklet i sine allerførste to år til salg – en ny rekord for JLR.
Som forberedelse til ankomsten af ​​Discovery Sport har virksomheden investeret £ 200 mio. I Halewood såvel som hyret et mere 250 personale til at klare anlægget med fuld kapacitet på et tre-skift, 24-timers mønster. Vi rejste til Merseyside for at se nøjagtigt, hvordan Halewood integrerer et helt nyt design såvel som for at tage en rejsetur i en tidlig forproduktionsbil, direkte fra linjen.
• Finest 4x4s at købe
Mens Jaguar har udviklet en helt ny facilitet i Solihull, W Mids, for at fremstille sin kommende XE Saloon såvel som crossover, er Land Rover gået med en ret smertefri proces til at tilpasse linjen på Halewood for at passe til Discovery Sport.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *