Ugens top 5 nyheder

1. Mercedes C-klasse afsløret
Inden C-klassen endda var blevet officielt afsløret, havde vi allerede et stort koncept om, hvad BMW 3-serien rival ville se ud som takker et helt greb af lækkede billeder såvel som en rigdom af spionskud. Det nye look gav C-klassen et langt meget mere vokset billede med slående ligheder mellem det såvel som flagskibet S-klasse. Opdaterede motorer blev ligeledes introduceret sammen med en ny Nissan-afledt 1,6-liters dieselmotor som indgangsniveau-motor. Prisfastsættelse afsløres tidligere næste år, men vi kan forvente et omkostningsmærke på omkring £ 26.000.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Læs mere: Ny Mercedes C-klasse (2014) officielt afsløret
2. Lamborghini Huracan afsløret
De oprindelige rapporter antydede, at erstatning for Gallardo ville blive kaldt Cabrera, men de officielle eksponeringer bekræftede, at designet kaldes Huracan. Det er drevet af den reviderede version af 5,2-liters V10 fra Gallardo skaber dog 601bhp, op fra 552bhp såvel som er meget mere økonomisk. Allerede leveringer er indstillet til foråret 2014, med omkostninger, der forventes at begynde fra omkring £ 175.000.
Læs mere: Lamborghini Huracan Supercar afsløret
3. 11 Nye Audi -design bekræftet
Audi har afsløret, at det planlægger at introducere 11 nye designs til linjen. Administrerende direktør for den tyske producent, Rupert Stadler sagde: ”Vi vil fortsætte med at komponere denne succeshistorie såvel som at udvide vores produktsort fra de nuværende 49 til 60 modeller. Vi ser et fantastisk tilbud om potentiale, især i SUV-sektionen såvel som i den særligt prestigefyldte kategori i fuld størrelse. ” Design som Q2, Q4, Q6 samt Q8 kan alle sammen med Audi -serien sammen med en Porsche Panamera -rival i form af Audi A9 -salonen.
Læs mere: Audi bekræfter 11 nye designs planlagt
4. Lille John Cooper Works Idea afsløret
Mini har forhåndsvisning af Hot John Cooper Works-versionen af ​​den tredje generation af Mini. Forhøjet som et koncept vil JCW være den mest kraftfulde variant, med strøm, der forventes at være i regionen 217bhp fra en modificeret version af den 2,0-liters turboladede motor fra den udgående Cooper S. Idéen har en meget mere aggressiv kropssæt over Det grundlæggende design såvel som er afsluttet i en speciel paintjob. JCW -ideen debuterer på Detroit Motor Show i januar.

Læs mere: Mini John Cooper Works Idea Previewed
5. Mercedes går sammen med Aston Martin
Mercedes såvel som Aston Martin har verificeret, at de har underskrevet en kontrakt, der vil se parret etablere skræddersyet AMG V8-motorer til den næste generation af Aston Martins. De allerførste køretøjer, der sandsynligvis er udstyret med de nye motorer, er udskiftningerne for Vantage såvel som DB9, selvom der ikke er indstillet nogen dato.
Læs mere: Mercedes Aston Martin Partnerskab afsluttet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *