Ford vil udvikle hybrid Mustang, elektrisk SUV såvel som autonome biler og lastbil inden 2021

Ford har rystet CES -showet 2017 ved at annoncere en bølge af nye biler med lav udladning i horisonten. Den blå oval introducerer en hybrid Mustang, en hybrid F-150 pick-up, en plug-in hybrid transit varevogn, en helt elektrisk SUV samt en autonom massemarkeds-deling af biler i 2021.
Erklæringen bekræfter syv ud af en samlet af 13 “globale elektrificerede køretøjer” på grund af dukker op i de næste fem år. Det er en del af en investering på $ 700 mio. I Fords Michigan -forsamlingsanlæg, der ligeledes vil se 700 opgaver tilføjet til anlægget i nøjagtigt samme tidsplan. En samlet på $ 4,5 mia. Vil blive investeret i EV -programmet generelt.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Driverløse biler: Uanset hvad du kræver at vide
Den mange betydelige udsagn på CES Press Seminar er det, der kaldes en helt ny helt elektrisk lille SUV, der ligner “intet, vi udvikler i dag”. Det dukker op i 2020, lover en batterisort på 300 miles, som vil blive tilbudt i Nordamerika, Europa såvel som Asien. Det er nøjagtigt samme tidsramme såvel som lignende specifikationer som VWs nye I.D. Elektrisk model.
Ford etablerer ligeledes et nyt trådløst opladningssystem, der erklærer at “gøre genopladning af en elektrisk bil så enkel som at trække ind på en auto -parkeringsplads”. Prototyper af både biler og lastbil såvel som opladningssystemet kontrolleres i hele Europa såvel som Nordamerika.
Også i 2020 vil en hybridversion af Mustang Sports Cars and Truck introducere i Nordamerika, før den rulles ud til andre markeder kort efter. Det angives at bruge en EcoBoost Turbo-motor, sandsynligvis det 2,3-liters fircylindrede system, der blev opdaget i dagens base Mustang, med garanteret strøm såvel som drejningsmomentniveauer til at slå en V8.
En Europa-specifik plug-in hybrid transit specialfremstillet vil også introducere i 2019. Mustang, F-150 såvel som transit specialfremstillede vil være de allerførste hybriddesign drevet af Fords EcoBoost Turbo-benzinmotorer snarere end naturligt aspirerede enheder.
I 2021 planlægger Ford at introducere en “autonom bil med høj volumen oprettet til industriel rejse”. Det vil introducere i 2021 i Nordamerika med det formål at håndtere mærker som Uber såvel som Volkswagens nye opstart Moia ved at bruge en ride-delingstjeneste.
Ford CEO Mark Fields oplyste, at brandet planlægger “at være førende inden for elektrificering, autonomi såvel som ligeledes tilslutning”. Det har tilbudt 560.000 biler globalt med en slags drivlinelelektrificering indtil videre.

Hvad tror du på Fords EV såvel som hybridplaner? Lad os forstå i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *