KIA sigter mod at introducere biler med niveau 4 autonomteknologi inden 2021

KIA sigter mod at introducere biler med niveau 4 autonom teknologi inden 2021, med offentlig test af førerløs tech til at begynde næste år, har virksomheden annonceret ved forbrugerelektronikken Vis i Las Vegas.
Den sydkoreanske producent sigter mod at lancere en “storstilet testflåde for autonom teknologi” på offentlige veje fra 2019, med kommercialisering af niveau 4 autonom teknologi til at komme i 2021 i visse ‘smarte byer’. I omkring 2025 har Kia til hensigt at kunne tilbyde teknikken til flådeservices, hvor forbrugere er i stand til at købe bilerne over hele verden i slutningen af ​​2020’erne.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• KIA frigiver 16 elektrificerede biler i 2025
‘Smarte byer’ ville have den krævede infrastruktur og forbindelsesniveauer for at give bilerne mulighed for at nå niveau 4 autonomi – så de kan køre en masse af rejsen uden bilist -indblanding, men med forventning om, at bilisten muligvis skal overtage på et eller andet punkt.
Meddelelsen følger også Kias planer om at introducere tilsluttede bilteknologier på tværs af sine bilsegementer i 2025 med det mål at have hver eneste af sine biler tilsluttet i 2030. Tilsluttede biler vil være i stand til at kommunikere med hinanden og den bredere infrastruktur, såsom Trafiklys, for at fremskynde rejsetider og minimere overbelastning.
Kia annoncerede også, at det ville udvide sin Wible Car -delingsordning fra Sydkorea til et udvalgt antal europæiske byer senere på året. Wible blev lanceret sidste år og giver smartphone-brugere adgang til en flåde af KIA-biler på en pay-per-journey-basis.
Dr. Woong-Chul Yang, næstformand og leder af KIA R&D Center sagde: ”Kia’s Connected Cars vil være både ubegrænset og forbundet og tilbyde en ny slags mobilitetsoplevelse. Virtual reality, selvkørende biler og ‘køretøj til alt’ -forbindelse blev alle engang betragtet som teknologier i den fjerne fremtid. Når de hurtigt bliver en realitet, undersøger Kia, hvordan man implementerer disse nye teknologier til sine kunder. ”
Ser du frem til at se niveau 4 autonomteknologi på offentlige veje? Fortæl os nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *