Alle nye Vauxhalls vil være elektriske fra 2028

Vauxhall vil kun sælge batteri-elbiler fra 2028. Branden planlægger at skifte over hele produktopstilling til nul-emissionsteknologien syv år forud for regeringsfristen til slut Salget af forbrændings- og hybridmotorerede modeller.
Nyheden følger den 1. marts-meddelelse om, at Vauxhalls moderselskab, Stellantis Group, kun ville sælge fuldt elektriske biler i Europa i 2026, som en del af sin DARE 2030-strategi. Dette oprettes for at skære kulstofaftrykket af fremstillingen gigantisk med 50 procent.

Vauxhall Corsa-e Review

Populære modeller, herunder Vauxhall Crossland, Vauxhall Insignia og Vauxhall Astra Sports Tourer, får fuldt elektriske drivlinjer. De får også sammen med den tilbagevendende Manta -navneskilt fra 2025, hvilket sandsynligvis vises på en slank SUV.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den Stellantis-ejede Maker sagde i en erklæring, at Vauxhall er “på en mission for at elektrificere Storbritannien og levere biler, der perfekt imødekommer bilisternes behov”. Det annoncerede også, at dens EV-modeller vil tilbyde en køreområde på mellem 310 og 497 miles, mens hurtig opladning ville være “bedst i klassen” med evnen til at tilføje 20 miles af rækkevidde pr. Minut.
Vauxhall sælger i øjeblikket fuldt elektriske modeller, herunder Corsa-e Supermini, Mokka-e crossover Combo-E Life og Vivaro-E Life, mens et batteri elektrisk Vauxhall Astra-E-familie hatchback er nært forestående. Den nuværende meddelelse angiver den forbrændingsmotorerede Astra, i både Hatchback og Sport Tourer Guise, og Grandland SUV med Vauxhalls plug-in Hybrid-E Powertrain vil blive udfaset inden fristen.
Læs nu alle de aktuelle nyheder om Stellantis ‘planer om at gå alt-elektrisk i Europa …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *