Porsche 911 RSR Endurance Racer sprænger i 2016 LA Show

Porsche har taget til 2016 LA Motor Show for at afsløre dette: Den nye Porsche 911 RSR Racecar. Den nye FIA ​​World Endurance Championship Racer vil gøre sin konkurrencedygtige debut på 2017 Daytona 24-timers løb i januar.
Kropsformen er stadig klassisk 911, men alt ved bilen er blevet udført fra bunden og er blevet holdt i kontrol af strenge Le Mans GT -bilbestemmelser. Den enorme, topmonterede bagvinge er blevet vedtaget fra 919 Hybrid Le Mans-bilen, og skaber enorm nedstyrke, når bilen er på farten.
8
Om vores adsclose denne annonce

Den mest markante ændring i forhold til tidligere 911 GT -racere er dog motoren. Det er ikke længere bagmotoreret, hvilket er nok til at sende Porsche-purister ind i en raseri. Den 4,0-liters naturlige aspirerede flad-seks udvikler 503bhp og er “placeret foran bagakslen.”
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• 2016 Le Mans 24 timer: Interviews og galleri
Der er også nogle nye teknologier om bord. Porsche har introduceret et kollisionsundgåelsessystem på den nye RSR, som burde antyde, at “de hurtigere LMP -prototyper påvises tidligt nok, og misforståelser kan undgås.” Et nyt rullebur og det faktum, at chaufførstolen er monteret direkte på chassiset, burde også hjælpe med at nedbryde sikkerhed, burde det værste ske.
8

911 RSR er udviklet til at konkurrere i World Endurance Championship -begivenheder, herunder de ikoniske 24 timer i Le Mans, sammen med det amerikanske IMSA Weathertech Championship i 2017.
Porsche er temmelig overbevist om, at dens nye racerbil også klarer sig godt i sin debut på Daytona. Leder af GT Works Sport, Marco Ujhasi, sagde: ”Vi er meget godt forberedt på dette.
”Vi har dækket 35.000 testkilometer på racerbaner i Europa og Nordamerika – det er meget mere end i udviklingen af ​​enhver anden Porsche GT Racer.”
Hvad synes du om Porsches nyeste Endurance Racer? Efterlad os en kommentar nedenfor …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *