Årets varevogn 2020: Ford Transit Customized

varevogne har spillet en større rolle end nogensinde for at holde landet i bevægelse i 2020. Med lockdown -begrænsninger, der begrænser rejsen for offentligheden generelt, har den britiske van Fleet tilbudt en vigtig livline For virksomheder og familier over hele landet, der beskæftiger sig med levering af mad, varer og forsyninger. Og efter vores mening er der ingen varevogn bedre end transitskikket.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Fords mellemstore varevogn er en veritabel schweizisk hærskniv af en maskine med en bred vifte af tilgængelige muligheder, fra det grundlæggende til den sportslige eller robuste. Der er to kropslængder, et par tagsystemhøjder og passagervenlig dobbelt førerhus i varianterne og Kombi-varianterne, mens Tourneo-tilpasset er en overdådig otte-sæde passagermodel baseret på den samme krop. Ford leverer endda den transit tilpassede nugget, en fabriksgodkendt campervariant. Afhængig af hvilken kropsstil du går efter, kommer transit-tilpasset i grundlæggende leder, bedre udstyret tendens og positivt fornemme begrænset trim.

Ny Ford Transit -tilpasset PHEV -gennemgang

Hvis du vil have en model, der skiller sig ud, tilføjer transit-tilpasset sport racerstriber, mens det walisiske selskab MS-RT giver en Ford-godkendt bodykit, der gør det tilpasset til en endnu racere-udseende maskine. Hvis det ikke er din ting, er den nye transit, der er tilpasset Active, rettet mod livsstilsfokuserede købere, og transitsporet har en mekanisk begrænset glidning til at give bedre trækkraft under glatte forhold.
8

Alle disse modeller drives af dieselmotorer, men Fords 2,0-liters Ecoblue Motor er en effektiv og kraftfuld enhed, der giver en fantastisk balance mellem ydeevne og økonomi for omkostningsbevidste virksomhedsbrugere.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *