EU -domstolen styrer Uber A Carry Service

Uber er blevet betragtet Virksomheden opererer.
Turen Heliling Company har tidligere argumenteret for, at det blot leverer en digital service til at forbinde passagerer og chauffører, og det er også i klassisk forstand et bæreselskab. Men EU -dommere var uenige og afgørelse om, at Ubers “hovedkomponent er en bæretjeneste”.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Ny LEVC TX London Taxi Review
Sagen kom til retten efter en udfordring fra den Barcelona-baserede Elite Taxi Organization og kunne have betydelige konsekvenser for den måde, Uber opererer i andre europæiske lande på.
En talsmand for Uber nægtede, at afgørelsen ville påvirke dens forretning, men med angivelse af, at: ”Denne afgørelse vil ikke ændre ting i de fleste EU -lande, hvor vi allerede opererer i henhold til transportloven”.
Som reagerende afgørelsen sagde GMB Unions generalsekretær, Tim Roache,: “GMB byder denne beslutning velkommen, som bekræfter, at Uber, som vi altid har sagt, et bæreselskab.”
Dommerne fra Den Europæiske Court of Justice bemærkede også, at “Uber -udøvelser afgørende indflydelse på forholdene, under hvilke chaufførerne leverer deres service”, ved at gentage en tidligere afgørelse fra Central London Employment Tribunal, der vedtog selskabets chauffører, skal klassificeres som arbejdere.
Tidligere på året styrede Carry for London, at virksomheden “ikke passer og ordentligt” for at afholde en privat lejeoperatørlicens og sagde, at det ikke ville fornye Ubers licens til at operere i hovedstaden, skønt Uber appellerer denne beslutning.
Hvordan synes du, Uber skal klassificeres? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *