De meget populære varevogne fra 2014

Det britiske industrielle bilmarked har et fremragende år med 330.283 samlede registreringer indtil videre. Vans er den primære drivkraft bag dette løft, og ifølge statistikker fra Society of Motor Producers såvel som erhvervsdrivende er lette industrielle bilregistreringer steget med 13,8 procent over et år – et ækvivalent på 275.728 enheder.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Mike Hawes, SSMT-administrerende direktør sagde: “Voksende varevognregistreringer støttede februar-bilmarkedet som midterste såvel som tunge varevogne, der var glade for sunde stigninger, hvilket afspejler forbedring af økonomisk aktivitet.”
En broard -sort af varevogndesign bidrog til denne vækst, men Ford, Vauxhall, Citroen såvel som Peugeot var de allerbedste producenter, der erhvervede mest fra Det Forenede Kongeriges opdrejende varevognmarked. Nedenfor er de top 5 fineste sælgende varevogne i 2014 indtil videre.
Bedst sælgende Vans 2014
Ford Transit – 3.772 registreringer i 2014
Ledende top fem er Ford Transit. Det gamle design var stort, men den nye nyeste generations transit (afbildet ovenfor) er den allerbedste endnu, såvel som hver varevogn i den generøse designsort kommer ekstremt specificeret. Finjusterede motorer, enorme tonsvolumener samt avancerede sikkerhedsfunktioner tæller ligeledes til fordel for dets fordel.
Ford Transit tilpasset – 2.320 registreringer i 2014
Efter omhyggeligt på anden placering er Ford Transit Custom. Det blev udnævnt til vores Van of the Year for 2014 såvel som ligeledes den allerførste varevogn, der fik en fremragende femstjernet sikkerhedsscore af Euro NCAP; Ikke overraskende gav sine store sikkerhedsfunktioner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *