”Netværket af ChargePoints er ikke i nærheden af ​​at følge med i salget af elbiler”

Motor Industri -virksomheden kalder dem officielt ‘standard’ eller ‘langsom/hurtig’ offentlige ladningspunkter. Spændende er de ikke. Men de er vigtige i bilparker, på gader, i supermarkeder og andre steder. Dette er de ydmyge maskiner og de beskedne steder, der virkelig kunne fremstille eller bryde elektriske biler til masserne. Men vi ser ikke nok af sådanne opladere. De er nødvendige i langt større antal … skarp.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Faktum er, at netværket af konventionelle offentlige ladningspunkter i Storbritannien ikke er i nærheden af ​​at følge med stigningen i salget af elektriske eller elektrificerede køretøjer. Af den grund er ‘systemet’ mindre i stand til at klare sig i dag end for et år siden. Chokerende er der i 2021 langt færre langsomme/hurtige opladere pr. Plug-in-bil end der var i 2020.

Gridserve annoncerer Raft of New Motorway Electric Automobile Opladningsknudepunkter

I løbet af mange af det sydlige England og store dele af Norden forventes praktisk talt 50 plug-in-biler at dele kun et offentligt gebyrpunkt. Storbritanniens forhold mellem plug-in-biler og konventionelle offentlige opladere har for nylig ‘forværret’ så alarmerende, at de førende EV-markeder i Europa og Asien, Storbritannien rangerer nu som ‘en af ​​de værste’. Dette er ikke mine kendsgerninger, tal og direkte citater. De er fra et fodret samfund af motorproducenter og forhandlere (SMMT), som er bedst at rejse problemet og pege på at beskylde fingre i vores regering plus den søvnige køretøjsopladningsindustri. Begge undlader at holde trit med plug-in bilsalgsmængder, som er i uhøfligt helbred.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *