BMW’s SUV Boom: Fem nye design i 2019

En hær af BMW SUV’er er i horisonten. I den ekstremt nær fremtid kan vi forvente, at BMW revitaliserer næsten al sin SUV-line-up, mens vi ligeledes introducerer to helt nye designs i købet.
Vi forventer fem nye BMW X -ankomster i løbet af de næste 24 måneder, der starter med en opdateret X3 Midway dog ​​2017.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Nedenfor opdager du detaljer om alle de BMW -SUV’er, vi forstår, er i rørledningen …
BMWs SUV -boom
Ny BMW X3
9

Den nye X3 vil være den allerførste ankomst med et nyt, lettere chassis såvel som et noget revideret look. Audi Q5 såvel som Porsche Macan Rival’s nye platform indebærer, at det vil være en noget længere bil, så en praktisk stigning er på kortene. Interessant nok forventer vi, at BMW’s M -division får sine hænder på den næste X3, såvel som du kan tjekke ud om M3 -motoren X3 M her.
Helt nye BMW x2

9

X2 vil være en ny lille SUV såvel som det endelige produktionsdesign, vi ser i slutningen af ​​2017, burde forblive tæt på den idéversion, der blev afsløret tidligere i år på Paris Motor Show. Vi forventer en omkostningsmærke på lige under £ 30.000 samt en række fire-cylindrede benzin såvel som dieselmotorer.
Ny BMW X4

9

BMW X4 ser sandsynligt ud til udskiftning i begyndelsen af ​​2018 med et nyt design, der deler den friske chassisinnovation, der blev opdaget på den kommende X3. Imidlertid forbliver bilens dissentiske fire-dørs coupe-styling, såvel som den vil være mindre nyttig end dens mindre søskende.
Ny BMW X5

9

Ligesom den opdaterede X3, burde den nye X5 få et subtilt modificeret udvendigt design, såvel som vi forventer, at det nye design deler sit design med 7-serien ved hjælp af high-end saloon’s Clar-platform. Et effektivt plug-in hybriddesign tipes også for at dukke op.
Helt nye BMW X7

9

På den ekstremt toppen af ​​X-sorten vil det være en helt ny sort-størrelse sort-rivalende design kaldet X7. Det vil have syv sæder såvel som vil være fyldt med avanceret charme, forudsat at sine målmarkeder i De Forenede Stater, Kina såvel som Mellemøsten. Vi burde dog også se det til salg i England i Storbritannien i slutningen af ​​2018.
Hvad tror du på BMWs nye SUV’er? Lad os forstå i kommentarerne …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *