Elektrisk e.go-liv udsat for Bosch Powertrain

Dette er det nye E.Go Life, en lille elbiler og lastbil, der koster 15.999 euro (£ 14.000) samt kan prale af en erklæret 80-mils rækkevidde. E.Go vil blive udviklet i Tyskland såvel som vil gå i produktion næste år med en foreløbig output på 1.000 planlagte køretøjer. Virksomheden siger imidlertid, at det sigter mod at skabe 10.000 biler og lastbiler i den nærmeste fremtid.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Bosch, der har etableret den elektriske drivlinje til køretøjet, siger, at platformen er skalerbar. De 48-volt batterier såvel som motorer, som livet er drevet af, er blevet omfavnet fra eksisterende køretøjer.
• De allerbedste elbiler og lastbiler, du kan købe
Fordi bilerne og lastbilen er afhængig af en eksisterende 10,5 kW DC -motor, der kommer fra et 48V -system, behøver det ikke omfattende F & U eller investeringer fra virksomheder, så omkostningerne kan holdes lave. De 14,4 kWH -lithiumbatterier evaluerer omkring 90 kg såvel som kan oplades om fem såvel som en halv time. Selvom den foreløbige sort anslås til 80 miles, vil et sortforlængersystem tage dette så meget som 105 miles i fremtiden.
Auto Reveal var i stand til at deltage i en kort rejsetur i en tidlig prototype af E.Go -livet. Indvendigt er der to forsæder, der er i stand til at imødekomme to voksne i komfort, mens bageste sæder er mere passende for mindre børn. Der er en lille central skærm til stereokontrol såvel som andre funktioner.
Da platformen er skalerbar såvel som Bosch er i stand til at give alle drivbetræner såvel som elektriske komponenter, mener virksomheden, at “nye spillere” kan gå ind i den lille bybil for elbiler og lastbiler i fremtiden.
Tror du, at E.Go Life er en fantastisk tilføjelse til elbiler og lastbilmarked? Fortæl os, hvad du tror på kommentarfeltet nedenfor!

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *